بهترین غذایی که پختم: کشک بادمجون به سبک نی نی سایتی!
سلام دوستای گلم! امروز میخوام در مورد تجربه پختن بهترین غذایی که تا حالا درست کردم باهاتون صحبت کنم. یه غذای ساده و خوشمزه که از یه عالمه ایده و تجربه توی نی نی سایت الهام گرفته شده: کشک بادمجون!

راستش رو بخواید، من همیشه با کشک بادمجون مشکل داشتم. یا خیلی چرب میشد، یا بادمجونها تلخ میشدن، یا کلاً یه طعم بیرمق و خسته کننده داشت. اما با خوندن نظرات مامانهای هنرمند توی نی نی سایت، یه دستور پخت منحصر به فرد برای خودم ساختم که نتیجهش فوقالعاده بود!
- 💥اول از همه، بادمجونها رو پوست کندم و حدود نیم ساعت توی آب نمک گذاشتم تا تلخیشون گرفته بشه. این یه نکتهی کلیدی بود که خیلی از مامانها روش تاکید داشتن.
- 💥بعد بادمجونها رو آبکشی کردم و با یه دستمال تمیز خشک کردم. این کار باعث میشه موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب کنن.
- 💥بادمجونها رو توی روغن خیلی کم سرخ کردم. بعضیها پیشنهاد داده بودن که توی فر بپزن، اما من با سرخ کردن بیشتر حال میکنم.
- 💥وقتی بادمجونها حسابی نرم شدن، با گوشتکوب برقی پوره کردم. اینطوری بافتش خیلی لطیفتر میشه.
- 💥یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کردم و با سیر فراوون توی همون روغن بادمجونها تفت دادم. سیر عطر و طعم خیلی خوبی بهش میده.
بعد از اینکه پیاز و سیر طلایی شدن، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم. بعد پوره بادمجون رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم.
نوبت به کشک رسید! من از کشک محلی استفاده کردم که طعمش خیلی قویتر و لذیذتره. کشک رو با کمی آب رقیق کردم و کم کم به بادمجونها اضافه کردم و مرتب هم زدم تا ته نگیره.
بعد از اینکه کشک بادمجون غلیظ شد و جا افتاد، نعناع داغ رو آماده کردم. برای این کار، نعناع خشک رو توی روغن داغ تفت دادم تا عطرش بلند بشه.
- 💥یادتون نره که نعناع رو خیلی کم تفت بدید، چون خیلی زود میسوزه و تلخ میشه.
- 💥برای تزیین هم از پیاز داغ، گردو خرد شده و نعناع داغ استفاده کردم.
- 💥بعضی از مامانها توی نی نی سایت پیشنهاد داده بودن که کمی رب گوجه فرنگی هم به کشک بادمجون اضافه کنن، اما من ترجیح دادم طعم اصلیش رو حفظ کنم.
- 💥یه نکتهی دیگه اینکه بعضیها از گردو آسیاب شده هم توی خود کشک بادمجون استفاده میکنن که طعمش رو خیلی خاص میکنه.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون رژیمیتر بشه، میتونید بادمجونها رو به جای سرخ کردن، کبابی کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی شور بود، میتونید کمی سیب زمینی آبپز رنده شده بهش اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون خوشرنگتر بشه، میتونید کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنید.
- 💥بعضی از مامانها پیشنهاد داده بودن که از پودر سیر هم توی کشک بادمجون استفاده کنن.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون تندتر بشه، میتونید از فلفل قرمز استفاده کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی سفت بود، میتونید کمی آب جوش بهش اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون خوشمزهتر بشه، میتونید کمی سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز خرد شده بهش اضافه کنید.
- 💥بعضی از مامانها پیشنهاد داده بودن که از قارچ هم توی کشک بادمجون استفاده کنن.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون رژیمیتر بشه، میتونید از کشک کم چرب استفاده کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی ترش بود، میتونید کمی شکر بهش اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون خوشعطرتر بشه، میتونید کمی گلاب بهش اضافه کنید.
- 💥بعضی از مامانها پیشنهاد داده بودن که از عدس پخته شده هم توی کشک بادمجون استفاده کنن.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون لعابدارتر بشه، میتونید کمی آرد بهش اضافه کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی بیمزه بود، میتونید کمی آبلیمو بهش اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون مقویتر بشه، میتونید کمی گوشت چرخ کرده تفت داده شده بهش اضافه کنید.
- 💥بعضی از مامانها پیشنهاد داده بودن که از بادمجان دلمه ای هم توی کشک بادمجون استفاده کنن.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون خوشطعمتر بشه، میتونید از عصاره گوشت هم استفاده کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی رقیق بود، میتونید کمی آرد برنج بهش اضافه کنید.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون سالمتر بشه، میتونید از روغن زیتون استفاده کنید.
- 💥بعضی از مامانها پیشنهاد داده بودن که از کدو سبز هم توی کشک بادمجون استفاده کنن.
- 💥برای اینکه کشک بادمجون خوشگلتر بشه، میتونید از گوجه فرنگی گیلاسی هم برای تزیین استفاده کنید.
- 💥اگه کشکتون خیلی بو داشت، میتونید کمی دارچین بهش اضافه کنید.
نتیجه کار یه کشک بادمجون بینظیر بود که همه عاشقش شدن! همسرم که اصلاً فکر نمیکرد من بتونم یه کشک بادمجون به این خوشمزگی درست کنم.
خلاصه که ممنونم از همهی مامانهای هنرمند نی نی سایت که تجربیاتشون رو با من به اشتراک گذاشتن. شما بهترینید!
امیدوارم این دستور پخت به درد شما هم بخوره و بتونید یه کشک بادمجون خوشمزه و متفاوت درست کنید. نوش جان!
بهترین غذایی که پختم: خلاصه تجربیات نی نی سایت
قورمه سبزی به سبک مامان بزرگ
همیشه فکر میکردم قورمه سبزی غذای سختیه و باید کلی وقت صرفش کرد.اما وقتی روش مامان بزرگ رو یاد گرفتم، فهمیدم میشه خیلی خوشمزه و سریع هم درستش کرد.نکتهاش اینه که سبزی رو خوب سرخ کنی و از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنی.توی نی نی سایت خیلیها از رازهای قورمه سبزی خوب گفتن.یکی میگفت لوبیا چیتی بهتره، یکی میگفت لیمو عمانی رو نیم ساعت آخر بنداز، خلاصه کلی نکته یاد گرفتم.یه بار هم برای مهمونی قورمه سبزی پختم.همه تعریف کردن و گفتن خیلی خوشمزه شده.حس خیلی خوبی بود.یادمه یه کاربر تو نی نی سایت نوشته بود قورمه سبزی خوب باید جا افتاده باشه و روغن بندازه.
این دقیقا همون چیزی بود که من دنبالش بودم.
الان دیگه قورمه سبزی یکی از غذاهای مورد علاقه خودمه و هر وقت هوس کنم، سریع درستش میکنم.راستی، یه نفر هم گفته بود یه کوچولو شنبلیله خشک بزنیم توش محشر میشه.امتحان کردم واقعا عالی شد.تجربه نشون داده قورمه سبزی هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه، البته اگه چیزی ازش بمونه!
لازانیا با سس بشامل خانگی
لازانیا یکی دیگه از غذاهایی بود که همیشه دوست داشتم درست کنم. دفعه اول که درست کردم، افتضاح شد! خمیرش سفت شده بود و اصلا طعم خوبی نداشت. بعد کلی تحقیق توی نی نی سایت، فهمیدم که سس بشامل خیلی مهمه. سس بشامل آماده اصلا خوب نمیشه. باید خودت درستش کنی. خلاصه دستور سس بشامل رو پیدا کردم و درست کردم. واقعا طعم لازانیا رو عوض کرد. یه بار هم یه کاربر تو نی نی سایت نوشته بود یه کم جوز هندی به سس بشامل اضافه کن. منم امتحان کردم خیلی خوشمزه شد. الان دیگه لازانیا رو خیلی خوب درست میکنم و همه دوست دارن. فقط یه کم وقت گیره. ولی ارزشش رو داره. دفعه آخری که لازانیا پختم همه گفتن انگار از بیرون خریدیم! این بهترین تعریفی بود که میتونستم بشنوم.
کباب تابه ای آبدار و خوشمزه
کباب تابه ای رو همه بلدن درست کنن، ولی من همیشه باهاش مشکل داشتم. یا خیلی خشک میشد یا اصلا طعم خوبی نداشت. توی نی نی سایت یه تاپیک پیدا کردم در مورد رازهای کباب تابه ای آبدار. فهمیدم که باید پیاز رو رنده ریز کنم و آبش رو بگیرم. همچنین باید از گوشت چرخ کرده چرب استفاده کنم. این دو تا نکته خیلی مهم بودن. یه نفر دیگه هم گفته بود یه قاشق ماست به مواد کباب اضافه کن. اینم خیلی تاثیر داشت. بعد از اینکه این نکات رو رعایت کردم، کباب تابه ای من خیلی بهتر شد. دیگه خشک نمیشد و خیلی آبدار و خوشمزه بود. الان دیگه کباب تابه ای یکی از غذاهای اصلی توی خونه ماست.
جوجه کباب زعفرانی حرفه ای
جوجه کباب زعفرانی یکی از غذاهای مورد علاقه همه است. ولی من همیشه تو مرینیت کردنش مشکل داشتم. یا خیلی شور میشد یا اصلا طعم زعفران رو حس نمیکردم. توی نی نی سایت خیلیها از مرینیت های مختلف گفتن. منم چند تا از اونها رو امتحان کردم. بهترین مرینیتی که پیدا کردم، ترکیب پیاز رنده شده، آبلیمو، روغن زیتون، زعفران دم کرده و نمک و فلفل بود. یه نفر هم گفته بود یه کم ماست چکیده بهش اضافه کن. خیلی خوب شد. باید حداقل دو سه ساعت مرغ ها رو تو این مواد بذاری تا خوب مزه دار بشه. بعد هم با حرارت ملایم کبابشون کنی تا نسوزن. الان دیگه جوجه کباب هام خیلی خوشمزه شدن.
عدس پلو مجلسی با گوشت قلقلی
عدس پلو یه غذای ساده و خوشمزه است. ولی من همیشه دلم میخواست یه عدس پلوی مجلسی درست کنم. توی نی نی سایت یه دستور عدس پلو با گوشت قلقلی پیدا کردم. خیلی خوشم اومد. گوشت قلقلی ها رو با پیاز رنده شده و ادویه جات درست کردم و بعد سرخ کردم. عدس رو هم جدا پختم و بعد با برنج مخلوط کردم. موقع سرو هم گوشت قلقلی ها رو روی عدس پلو ریختم. خیلی خوشمزه شد و همه دوست داشتن. یه بار هم با کشمش و گردو تزیینش کردم خیلی شیک شد.
کوفته تبریزی اصیل
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور کوفته تبریزی پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از مامانم یاد گرفته بودم. باید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنی. همچنین باید برنج و لپه رو از قبل خیس کنی و بپزی. سبزی کوفته هم خیلی مهمه. باید از تره، جعفری، شوید و مرزه استفاده کنی. بعد از اینکه مواد رو خوب مخلوط کردی، باید خوب ورز بدی تا کوفته ها وا نرن. موقع پخت هم باید با حرارت ملایم بپزی تا مغز پخت بشن. کوفته تبریزی من خیلی خوشمزه میشه و همه تعریف میکنن.
خورشت قیمه نذری
خورشت قیمه یکی از غذاهای مورد علاقه همه است. مخصوصا اگه نذری باشه. من همیشه دلم میخواست یه خورشت قیمه نذری درست کنم. توی نی نی سایت کلی دستور خورشت قیمه نذری پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از یه خانم هیئتی یاد گرفته بودم. باید از گوشت گوسفندی استفاده کنی و لپه رو از قبل خیس کنی. پیاز رو هم باید خوب سرخ کنی تا طلایی بشه. موقع پخت هم باید با حرارت ملایم بپزی تا خوب جا بیفته. خورشت قیمه نذری من خیلی خوشمزه میشه و همه دوست دارن.
میرزا قاسمی دودی
میرزا قاسمی یه غذای ساده و خوشمزه شمالی است. درست کردنش خیلی آسونه و خیلی هم سریعه. توی نی نی سایت خیلیها از رازهای میرزا قاسمی خوب گفتن. یکی میگفت بادمجون ها رو روی آتیش کبابی کن، یکی میگفت سیر رو زیاد بزن، خلاصه کلی نکته یاد گرفتم. بادمجون ها رو روی آتیش کبابی کردم و بعد پوستشون رو کندم. سیر رو هم زیاد سرخ کردم و به بادمجون ها اضافه کردم. بعد هم گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه. در آخر هم تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم. میرزا قاسمی من خیلی خوشمزه شد و همه دوست داشتن.
کشک بادمجان رژیمی
کشک بادمجان یه غذای خوشمزه است ولی خیلی چربه. من دلم میخواست یه کشک بادمجان رژیمی درست کنم. توی نی نی سایت یه دستور کشک بادمجان رژیمی پیدا کردم. خیلی خوشم اومد. بادمجون ها رو به جای سرخ کردن، توی فر کبابی کردم. پیاز رو هم با روغن خیلی کم تفت دادم. بعد هم کشک رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه. کشک بادمجان رژیمی من خیلی خوشمزه شد و همه دوست داشتن. حتی کسایی که رژیم داشتن هم ازش خوردن. دیگه عذاب وجدان هم ندارم!
آش رشته سنتی
آش رشته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم وقت گیره ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور آش رشته پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از مادربزرگم یاد گرفته بودم. باید از حبوبات مختلف مثل نخود، لوبیا، عدس و ماش استفاده کنی. سبزی آش هم خیلی مهمه. باید از اسفناج، جعفری، گشنیز و تره استفاده کنی. موقع پخت هم باید با حرارت ملایم بپزی تا خوب جا بیفته. آش رشته من خیلی خوشمزه میشه و همه تعریف میکنن. مخصوصا با کشک و نعناع داغ.
فرنی زعفرانی مقوی
فرنی زعفرانی یه دسر خوشمزه و مقویه. درست کردنش خیلی آسونه و خیلی هم سریعه. توی نی نی سایت خیلیها از فرنی برای بچه ها گفتن. منم یاد گرفتم چطوری یه فرنی مقوی برای پسرم درست کنم. آرد برنج رو با شیر سرد مخلوط کردم و بعد گذاشتم روی حرارت ملایم. بعد هم شکر و زعفران رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه. فرنی زعفرانی من خیلی خوشمزه شد و پسرم خیلی دوست داره. بعضی وقتا هم بهش موز پوره شده اضافه میکنم. خیلی مقوی و خوشمزست.
شله زرد نذری
شله زرد یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانیه. مخصوصا اگه نذری باشه. من همیشه دلم میخواست یه شله زرد نذری درست کنم. توی نی نی سایت کلی دستور شله زرد نذری پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از یه خانم مسن یاد گرفته بودم. باید از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنی. زعفران هم خیلی مهمه. باید از زعفران اعلا استفاده کنی. موقع پخت هم باید با حرارت ملایم بپزی تا خوب جا بیفته. شله زرد نذری من خیلی خوشمزه میشه و همه دوست دارن. با دارچین و خلال بادام تزیینش میکنم. همه میگن طعمش مثل شله زردهای قدیمیه.
حلوا زعفرانی مجلسی
حلوا زعفرانی یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور حلوا زعفرانی پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از مادربزرگم یاد گرفته بودم. باید از آرد گندم سبوس دار استفاده کنی. روغن و کره هم باید به اندازه کافی استفاده کنی. شربت حلوا هم خیلی مهمه. باید از شکر، آب، گلاب و زعفران استفاده کنی. موقع تفت دادن آرد هم باید خیلی دقت کنی تا نسوزه. حلوا زعفرانی من خیلی خوشمزه میشه و همه تعریف میکنن. با پودر پسته و بادام تزیینش میکنم.
کیک اسفنجی ساده و خوشمزه
کیک اسفنجی یه کیک ساده و خوشمزه است. درست کردنش خیلی آسونه و خیلی هم سریعه. توی نی نی سایت خیلیها از کیک اسفنجی برای تولد بچه ها گفتن. منم یاد گرفتم چطوری یه کیک اسفنجی خوشمزه برای پسرم درست کنم. تخم مرغ ها رو با شکر خوب زدم تا کرم رنگ بشه. بعد هم آرد و وانیل رو اضافه کردم و آروم هم زدم. بعد هم توی فر گذاشتم تا بپزه. کیک اسفنجی من خیلی خوشمزه شد و پسرم خیلی دوست داره. با خامه و میوه تزیینش میکنم. خیلی سبک و خوشمزست.
شیرینی نخودچی خانگی
شیرینی نخودچی یه شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور شیرینی نخودچی پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از خاله ام یاد گرفته بودم. باید از آرد نخودچی مرغوب استفاده کنی. روغن جامد هم باید به اندازه کافی استفاده کنی. پودر قند هم باید نرم و الک شده باشه. موقع پخت هم باید خیلی دقت کنی تا نسوزه. شیرینی نخودچی من خیلی خوشمزه میشه و همه تعریف میکنن. با پودر پسته تزیینش میکنم.
پیراشکی کرمدار
پیراشکی کرمدار یه شیرینی خوشمزه و پرطرفداره. درست کردنش یه کم وقت گیره ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور پیراشکی کرمدار پیدا کردم. منم یاد گرفتم چطوری یه پیراشکی کرمدار خوشمزه برای بچه ها درست کنم. خمیر پیراشکی رو درست کردم و گذاشتم ور بیاد. کرم پیراشکی رو هم درست کردم و گذاشتم خنک بشه. بعد هم خمیر رو باز کردم و کرم رو داخلش گذاشتم و سرش رو بستم. بعد هم توی روغن داغ سرخ کردم. پیراشکی کرمدار من خیلی خوشمزه شد و بچه ها خیلی دوست داشتن. با پودر قند تزیینش میکنم.
نان خامه ای
نان خامه ای یه شیرینی خوشمزه و مجلسیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور نان خامه ای پیدا کردم. منم یاد گرفتم چطوری یه نان خامه ای خوشمزه درست کنم. خمیر نان خامه ای رو درست کردم و گذاشتم خنک بشه. خامه رو هم فرم دادم و گذاشتم خنک بشه. بعد هم خمیر رو با قیف ماسوره زدم و توی فر گذاشتم تا بپزه. بعد هم خامه رو داخلش تزریق کردم. نان خامه ای من خیلی خوشمزه شد و همه تعریف میکنن. با شکلات آب شده تزیینش میکنم.
کوکی شکلاتی چیپسی
کوکی شکلاتی چیپسی یه شیرینی خوشمزه و آسونه. درست کردنش خیلی سریعه و خیلی هم خوشمزه است. توی نی نی سایت خیلیها از کوکی برای عصرونه گفتن. منم یاد گرفتم چطوری یه کوکی شکلاتی چیپسی خوشمزه برای پسرم درست کنم. کره و شکر رو با هم زدم تا کرم رنگ بشه. بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و هم زدم. بعد هم آرد و شکلات چیپسی رو اضافه کردم و آروم هم زدم. بعد هم توی فر گذاشتم تا بپزه. کوکی شکلاتی چیپسی من خیلی خوشمزه شد و پسرم خیلی دوست داره. با شیر سرو میکنم.
دلمه برگ مو ترش و شیرین
دلمه برگ مو یه غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم وقت گیره ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت کلی دستور دلمه برگ مو پیدا کردم. ولی بهترین دستور همونی بود که از همسایمون یاد گرفته بودم. باید از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنی. گوشت چرخ کرده و سبزی دلمه هم خیلی مهمه. موقع پیچیدن دلمه هم باید خیلی دقت کنی تا باز نشه. طعم ترش و شیرین دلمه هم خیلی مهمه. باید از آبغوره و شکر به اندازه کافی استفاده کنی. دلمه برگ مو من خیلی خوشمزه میشه و همه تعریف میکنن. مخصوصا با سس مخصوصش.
کال کباب شمالی
کال کباب یه غذای خوشمزه و سنتی شمالیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت خیلیها از کال کباب شنیده بودن ولی کمتر کسی خودش درست کرده بود. منم تصمیم گرفتم امتحان کنم. بادمجون ها رو کبابی کردم و پوستشون رو کندم. گردو، سیر، سبزیجات معطر و رب انار رو هم چرخ کردم. بعد هم همه مواد رو با هم مخلوط کردم و حسابی ورز دادم. کال کباب من خیلی خوشمزه شد و همه تعجب کردن. طعمش خیلی خاص و متفاوت بود. حتما امتحانش کنید!
باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یه غذای مجلسی و خوشمزه ایرانیه. درست کردنش یه کم وقت گیره ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت خیلی ها از باقالی پلو با ماهیچه برای مهمونی ها تعریف میکردن. منم یاد گرفتم چطوری یه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه درست کنم. باقالی پلو رو با شوید و ادویه های معطر درست کردم. ماهیچه ها رو هم با پیاز و ادویه های مخصوص خوب پختم تا نرم و لذیذ بشن. باقالی پلو با ماهیچه من خیلی خوشمزه شد و همه مهمون ها خیلی دوست داشتن. با خلال پسته و بادام تزیینش کردم. خیلی شیک و مجلسی شد.
ته چین مرغ و بادمجان
ته چین مرغ و بادمجان یه غذای خوشمزه و مجلسی ایرانیه. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت خیلی ها از ته چین های خوشگلشون عکس میذاشتن. منم هوس کردم ته چین درست کنم. برنج رو با ماست و زعفران مخلوط کردم و گذاشتم مزه دار بشه. مرغ و بادمجون ها رو هم جدا سرخ کردم. بعد هم توی قابلمه لایه لایه ریختم و گذاشتم دم بکشه. ته چین مرغ و بادمجان من خیلی خوشمزه شد و خیلی هم قشنگ شد. ته دیگش هم خیلی خوشمزه بود. همه از دستپختم تعریف کردن.
خورشت فسنجان با طعم ملس
خورشت فسنجان یه غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه. طعم ملسش خیلی خاصه. توی نی نی سایت خیلی ها از رازهای فسنجون خوب گفتن. یکی میگفت گردوها رو خوب آسیاب کن، یکی میگفت شکر رو کم بریز، خلاصه کلی نکته یاد گرفتم. گردوها رو آسیاب کردم و با پیاز سرخ شده تفت دادم. بعد هم رب انار و شکر رو اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه. مرغ رو هم جدا پختم و به فسنجون اضافه کردم. خورشت فسنجان من خیلی خوشمزه شد و طعم ملسش عالی بود. همه عاشقش شدن. حتما با برنج کته امتحانش کنید.
خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی یه غذای ساده و مقویه که برای وعده شام خیلی مناسبه. درست کردنش هم خیلی آسونه. توی نی نی سایت خیلی ها از خوراک لوبیا به عنوان یه غذای دانشجویی یاد میکردن. منم تصمیم گرفتم یه خوراک لوبیا خوشمزه درست کنم. لوبیا رو از قبل خیس کردم و پختم. پیاز و سیر رو هم تفت دادم و به لوبیا اضافه کردم. رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو هم اضافه کردم و گذاشتم خوب جا بیفته. خوراک لوبیا چیتی من خیلی خوشمزه شد و خیلی هم سریع آماده شد. با نون سنگک خیلی میچسبه. یه غذای اقتصادی و خوشمزه.
املت گوجه فرنگی با طعم دودی
املت گوجه فرنگی یه غذای ساده و خوشمزه است که برای صبحانه یا شام خیلی مناسبه. من عاشق طعم دودیش هستم. توی نی نی سایت یه نفر گفته بود املت رو روی آتیش درست کن. منم امتحان کردم و خیلی خوشم اومد. گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و با پیاز و سیر تفت دادم. تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه. املت گوجه فرنگی من با طعم دودی خیلی خوشمزه شد. یه صبحانه متفاوت و دلچسب. حتما امتحانش کنید.
ساندویچ فلافل لبنانی
ساندویچ فلافل لبنانی یه غذای خیابونی خوشمزه است. درست کردنش یه کم سخته ولی ارزشش رو داره. توی نی نی سایت یه تاپیک در مورد فلافل های خوشمزه بود. منم وسوسه شدم فلافل درست کنم. نخود رو از قبل خیس کردم و چرخ کردم. ادویه های مخصوص فلافل رو هم اضافه کردم و ورز دادم. بعد هم فلافل ها رو توی روغن داغ سرخ کردم. ساندویچ فلافل لبنانی من خیلی خوشمزه شد و با سس مخصوص خیلی میچسبید. یه شام سریع و خوشمزه. همه عاشقش شدن.






