خوشمزه ترین مرغی که خوردم (خلاصه تجربیات نی نی سایت)
سلام دوستای گلم! امروز میخوام یه خلاصه از خوشمزه ترین مرغهایی که اعضای نی نی سایت خوردن رو براتون بذارم. این لیست بر اساس نظرات و تجربیات مختلف تهیه شده و امیدوارم براتون جالب باشه!

بریم سراغ ماجراها:
- 💥مرغ شکم پر مامان بزرگ با آلو و گردو، طعم بهشتی!
- 💥مرغ بریانی رستوران “شب های تهران” تو اصفهان، حرف نداره.
- 💥جوجه کباب زعفرانی خونه خاله مریم، رمز و راز خاصی داره.
- 💥مرغ ترش گیلانی، با عطر سبزیجات معطر و رب انار اصل.
- 💥مرغ سوخاری KFC، نوستالژی بچگی!
- 💥مرغ کبابی که تو مسافرت شمال خوردم، کنار آتیش و صدای دریا.
- 💥مرغ پرتقالی با سس شیرین و ملس، یه طعم متفاوت.
- 💥مرغ سرخ شده با پیاز فراوون و ادویه های مخصوص، ساده و خوشمزه.
- 💥مرغ تنوری با رزماری و سیر، عطرش دیوونه کننده بود.
- 💥مرغ درسته که تو فر پختم، پوستش حسابی برشته شده بود.
- 💥شنیسل مرغ با پودر سوخاری پانکو، ترد و خوشمزه.
- 💥مرغ کاری هندی با ادویه های تند و شیرین، یه سفر به هند!
- 💥مرغ مکزیکی با فلفل چیلی و ذرت، یه طعم تند و تیز.
- 💥مرغ پارمسان با پنیر پیتزا و سس مارینارا، یه غذای ایتالیایی دلپذیر.
- 💥مرغ مغولی با سس سویا و زنجبیل، یه طعم آسیایی.
- 💥مرغ با سس باربیکیو، برای یه پیک نیک عالی.
- 💥مرغ با سس قارچ، یه شام رمانتیک.
- 💥مرغ با سس خردل، طعم تند و تیز دوست داشتنی.
- 💥مرغ با سس انار، یه طعم ملس و خوشمزه.
- 💥مرغ شکم پر با سبزیجات و برنج، یه غذای کامل و مقوی.
- 💥بال کبابی با سس تند، یه میان وعده عالی.
- 💥کتف مرغ سوخاری، برای مهمونی های خودمونی.
- 💥ران مرغ تنوری با سیب زمینی، یه شام ساده و خوشمزه.
- 💥فیله مرغ گریل شده با سالاد، یه غذای رژیمی و سالم.
- 💥جوجه چینی با سس ترش و شیرین، یه طعم آسیایی دیگه.
- 💥مرغ با آلوچه، یه طعم ترش و ملس دیگه.
- 💥ته چین مرغ، یه غذای اصیل ایرانی.
- 💥مرغ پخته شده در زودپز، خیلی نرم و خوشمزه میشه.
- 💥خورشت مرغ آلو اسفناج، یه غذای مقوی و خوشمزه.
- 💥مرغ رولتی با اسفناج و پنیر، یه غذای مجلسی و شیک.
اینا فقط یه گوشه از تجربیات نی نی سایتی ها بود. هر کسی یه سلیقه ای داره و مطمئنم شما هم مرغ های خوشمزه تری خوردید!
شما هم اگه تجربه ای دارید با ما به اشتراک بذارید!
منتظر نظراتتون هستم!
مرغ ترش گیلانی با طعم بهشت
خیلی از مامانای نی نی سایت میگفتن مرغ ترش گیلانی از همه چی خوشمزه تره. یکیشون میگفت با رب انار و گردو درست میکنه و طعمش دیوونه کننده است. یکی دیگه میگفت مامان بزرگش یه ادویه مخصوص میریزه که هیچ جای دیگه پیدا نمیشه. یه نفر دیگه هم گفت که راز خوشمزگیش تو سبزی های معطر محلی گیلانه. یکی میگفت حتما باید با برنج کته خورده بشه تا مزه اش کامل حس بشه. یکی دیگه هم تاکید داشت که قبل از پختن مرغ رو باید یه چند ساعتی تو مواد بخوابونیم. یه خانمی میگفت آب نارنج تازه هم طعمش رو خیلی خوب میکنه. آخرش هم همه موافق بودن که مرغ ترش یه چیز دیگه است!
جوجه کباب زعفرانی، یه انتخاب همیشگی
خیلی ها میگفتن جوجه کباب زعفرانی همیشه یه انتخاب امن و خوشمزه است. یکی میگفت با ماست و پیاز مزه دارش میکنه و خیلی لطیف میشه. یکی دیگه میگفت حتما باید از زعفرون اصل استفاده بشه تا عطرش فضا رو پر کنه. یه نفر دیگه هم گفت که بهترین جوجه کباب رو تو رستوران “دربار” خورده. یکی میگفت قبل از کباب کردن، یه کم روغن زیتون بهش میماله تا خشک نشه. یه خانمی میگفت باید حتما با گوجه کبابی و فلفل سبز سرو بشه. یکی دیگه هم تاکید داشت که رمز خوشمزگیش تو ذغال خوبه.
مرغ شکم پر، یه غذای مجلسی تمام عیار
مرغ شکم پر هم طرفدارای زیادی داشت. خیلی ها میگفتن برا مهمونی ها عالیه. یکی میگفت داخلش رو با سبزیجات معطر و آلو و قیسی پر میکنه. یکی دیگه میگفت برنج هم میریزه داخلش و خیلی خوشمزه میشه. یه نفر دیگه هم گفت که مامانش یه سس مخصوص درست میکنه و روی مرغ میریزه قبل از گذاشتن تو فر. یکی میگفت باید مرغ رو با نخ سوزن بدوزیم تا مواد داخلش بیرون نریزه. یه خانمی میگفت زمان پختش خیلی مهمه و باید حواسمون باشه خشک نشه. یکی دیگه هم تاکید داشت که با سیب زمینی و هویج دورش خیلی خوشمزه تر میشه.
مرغ سوخاری خونگی، ترد و خوشمزه
خیلی ها میگفتن مرغ سوخاری خونگی خیلی بهتر از بیرون میشه. یکی میگفت با آرد سوخاری پانکو درست میکنه و خیلی ترد میشه. یکی دیگه میگفت قبل از سوخاری کردن، تو شیر و ادویه میخوابونه. یه نفر دیگه هم گفت که برای بچه ها خیلی دوست داشتنیه. یکی میگفت باید روغنش داغ باشه تا خوب سرخ بشه. یه خانمی میگفت با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید از مرغ تازه استفاده بشه.
خورشت مرغ آلو، طعم ملس و دلچسب
خورشت مرغ آلو هم خیلی تعریف شده بود. خیلی ها میگفتن هم شیرینه هم ترش و خیلی خوشمزه است. یکی میگفت با آلو بخارا درست میکنه و طعمش عالی میشه. یکی دیگه میگفت یه کم زعفرون هم میریزه توش و خیلی خوش عطر میشه. یه نفر دیگه هم گفت که برا شام گزینه خوبیه. یکی میگفت باید آبش کم باشه تا غلیظ بشه. یه خانمی میگفت با برنج زعفرانی سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید آلوها رو یه کم تفت بدیم.
مرغ بریان، یه غذای نوستالژیک
مرغ بریان هم خاطرات خیلی ها رو زنده میکرد. خیلی ها میگفتن یاد قدیما میفتن. یکی میگفت تو فر درست میکنه و پوستش خیلی ترد میشه. یکی دیگه میگفت از بیرون میخره و خیلی خوشمزه است. یه نفر دیگه هم گفت که با سس مخصوص سرو میکنه. یکی میگفت باید مرغ رو از شب قبل مزه دار کرد. یه خانمی میگفت با سیب زمینی و پیاز دورش سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید از مرغ کوچیک استفاده بشه.
مرغ پرتقالی، طعم متفاوت و جذاب
مرغ پرتقالی هم یه غذای جدید و جذاب بود. خیلی ها میگفتن امتحانش کنین پشیمون نمیشین. یکی میگفت با آب پرتقال و رنده پوست پرتقال درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم شکر هم میریزه توش تا طعمش ملس بشه. یه نفر دیگه هم گفت که برا مهمونی ها عالیه. یکی میگفت باید آب پرتقال تازه باشه. یه خانمی میگفت با برنج سفید سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس پرتقال خوب بغلتونیم.
مرغ ترش شمالی (با آبغوره)
این یکی رو خیلی ها با مرغ ترش گیلانی اشتباه میگرفتن ولی با آبغوره هم میشه یه مرغ ترش خوشمزه داشت. یکی میگفت از رب انار ترش و آبغوره قاطی استفاده میکنه و عالی میشه. یکی دیگه میگفت سبزی معطر مخصوص میخواد که عطرش کل خونه رو پر میکنه. یه نفر دیگه هم میگفت اگه سیر زیاد بزنین خیلی خوشمزه تر میشه. یکی میگفت باید بذارین خوب جا بیفته تا مزه ها با هم ترکیب بشن. یه خانمی میگفت با برنج کته و باقالی قاتوق محشره!یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید از گردوی آسیاب شده استفاده کنین.
مرغ مکزیکی تند و آتشین
طرفدارای غذاهای تند این یکی رو خیلی دوست داشتن. میگفتن یه طعم خاص و هیجان انگیزه. یکی میگفت با فلفل هالوپینو و سس تند درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم زیره هم میریزه توش و خیلی خوش عطر میشه. یه نفر دیگه هم میگفت با نون ترتیلا و آووکادو سرو میکنه. یکی میگفت باید با احتیاط فلفل بزنین تا خیلی تند نشه. یه خانمی میگفت با ماست چکیده و خیار طعمش رو ملایم میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید از مرغ بدون استخوان استفاده بشه.
ته چین مرغ، یه غذای اصیل ایرانی
ته چین مرغ همیشه یه انتخاب عالیه و خیلی ها دوستش دارن. میگفتن هم خوشگله هم خوشمزه. یکی میگفت با زرشک و خلال پسته تزیینش میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم زعفرون بیشتر میریزه توش تا خوشرنگ تر بشه. یه نفر دیگه هم میگفت تو فر درست میکنه و خیلی خوب درمیاد. یکی میگفت باید برنجش خوب دم بکشه. یه خانمی میگفت با ماست پرچرب درست میکنه تا نرم بشه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید ته دیگش حسابی طلایی بشه.
مرغ شکم پر با انار و گردو
این یکی هم شبیه مرغ شکم پر معمولی بود ولی با طعم انار و گردو یه چیز دیگه است. یکی میگفت انار دون شده و گردوی خرد شده میریزه داخلش. یکی دیگه میگفت یه کم رب انار هم اضافه میکنه تا طعمش ترش و شیرین بشه. یه نفر دیگه هم میگفت برا شب یلدا عالیه. یکی میگفت باید با حرارت ملایم بپزه تا نسوزه. یه خانمی میگفت با برنج و سبزیجات سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که انارهاش باید ترش باشن.
مرغ با سس قارچ
این یکی رو خیلی ها با استیک مقایسه میکردن و میگفتن خیلی شیک و خوشمزه است. یکی میگفت قارچ رو با خامه و سیر تفت میده و یه سس عالی درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم آبلیمو هم میریزه تو سس تا طعمش بهتر بشه. یه نفر دیگه هم میگفت با پوره سیب زمینی سرو میکنه. یکی میگفت باید قارچ تازه باشه. یه خانمی میگفت با جعفری خرد شده تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس خوب بپزه.
مرغ تریاکی (طعم آسیای شرقی)
این یکی طرفدارای خاص خودش رو داشت. میگفتن یه طعم متفاوت و خاص داره. یکی میگفت با سس تریاکی و زنجبیل درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم شکر قهوه ای هم میریزه توش تا براق بشه. یه نفر دیگه هم میگفت با برنج و سبزیجات بخارپز سرو میکنه. یکی میگفت باید سس تریاکی با کیفیت باشه. یه خانمی میگفت با کنجد تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس خوب بغلتونیم.
مرغ و سبزیجات بخارپز (یه غذای رژیمی)
برای کسایی که رژیم دارن این یکی خیلی پیشنهاد میشد. میگفتن هم سالمه هم خوشمزه. یکی میگفت با بروکلی، هویج و کدو بخارپز میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم آبلیمو و ادویه هم میزنه بهش. یه نفر دیگه هم میگفت با سس سویا سرو میکنه. یکی میگفت باید سبزیجات تازه باشن. یه خانمی میگفت با فلفل سیاه طعمش رو بهتر میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که نباید زیاد پخته بشه تا ویتامین ها حفظ بشه.
بال کبابی با سس باربیکیو
بال کبابی با سس باربیکیو یه انتخاب عالی برای دورهمی ها و پیک نیک هاست. خیلی ها عاشقشن. یکی میگفت با سس باربیکیوی خونگی درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم عسل هم میریزه تو سس تا براق بشه. یه نفر دیگه هم میگفت روی ذغال کباب میکنه و خیلی خوشمزه میشه. یکی میگفت باید بال ها رو از قبل مزه دار کرد. یه خانمی میگفت با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید با حرارت ملایم کباب بشه تا نسوزه.
مرغ مراکشی با ادویه های معطر
این یکی رو خیلی ها برای طعم خاص و متفاوتش دوست داشتن. میگفتن ادویه هاش یه عطر خاصی داره. یکی میگفت با زردچوبه، زنجبیل، دارچین و فلفل قرمز درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم زعفران هم میریزه توش تا خوشرنگ تر بشه. یه نفر دیگه هم میگفت با برنج و کشمش و بادام سرو میکنه. یکی میگفت باید ادویه های تازه استفاده بشه. یه خانمی میگفت با گشنیز خرد شده تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو ادویه ها خوب بغلتونیم.
مرغ یونانی با لیمو و سیر
این یکی هم یه طعم ترش و خوشمزه داره و خیلی ها دوستش دارن. میگفتن لیمو و سیر یه ترکیب عالیه. یکی میگفت با آبلیمو، سیر و روغن زیتون درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم آویشن هم میریزه توش تا خوش عطر بشه. یه نفر دیگه هم میگفت با سیب زمینی تنوری سرو میکنه. یکی میگفت باید لیمو تازه باشه. یه خانمی میگفت با جعفری خرد شده تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس لیمو و سیر خوب بخوابونیم.
مرغ شکم پر لبنانی با برنج و کشمش و بادام
این یکی شبیه مرغ شکم پر ایرانیه ولی با طعم و ادویه های لبنانی یه چیز دیگه است. یکی میگفت داخلش رو با برنج، کشمش، بادام و ادویه های مخصوص پر میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم دارچین و زیره هم میریزه توش و خیلی خوش عطر میشه. یه نفر دیگه هم گفت که برا مهمونی ها خیلی شیکه. یکی میگفت باید مرغ رو با نخ سوزن بدوزیم تا مواد داخلش بیرون نریزه. یه خانمی میگفت زمان پختش خیلی مهمه و باید حواسمون باشه خشک نشه. یکی دیگه هم تاکید داشت که با ماست و خیار و نون پیتا سرو میکنه.
کتلت مرغ، یه غذای ساده و خوشمزه
کتلت مرغ یه غذای ساده و سریعه که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن برا بچه ها هم خیلی خوبه. یکی میگفت با سیب زمینی، پیاز و ادویه درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم جعفری خرد شده هم میریزه توش و خیلی خوشمزه میشه. یه نفر دیگه هم گفت که با نون و گوجه و خیارشور سرو میکنه. یکی میگفت باید روغنش داغ باشه تا خوب سرخ بشه. یه خانمی میگفت با سس کچاپ سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید از مرغ چرخ کرده تازه استفاده بشه.
شنیسل مرغ، یه غذای اروپایی
شنیسل مرغ یه غذای خوشمزه و ترد اروپاییه که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن با سیب زمینی سرخ کرده عالیه. یکی میگفت مرغ رو با بیفتک کوب میکنه و بعد تو آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری میزنه. یکی دیگه میگفت یه کم پنیر پارمزان هم میریزه تو آرد سوخاری و خیلی خوشمزه میشه. یه نفر دیگه هم گفت که با لیمو ترش سرو میکنه. یکی میگفت باید روغنش داغ باشه تا خوب سرخ بشه. یه خانمی میگفت با سالاد هم میشه خورد. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو خیلی نازک برش بدیم.
ناگت مرغ خونگی
ناگت مرغ خونگی خیلی بهتر از ناگت های آماده است. میگفتن هم سالم تره هم خوشمزه تر. یکی میگفت مرغ چرخ کرده رو با پیاز، سیر و ادویه مخلوط میکنه و بعد به شکل ناگت درمیاره. یکی دیگه میگفت تو آرد سوخاری میزنه و سرخ میکنه. یه نفر دیگه هم گفت که برا بچه ها خیلی دوست داشتنیه. یکی میگفت باید روغنش داغ باشه تا خوب سرخ بشه. یه خانمی میگفت با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که حتما باید از مرغ تازه استفاده بشه.
مرغ ترش با کیوی
شاید عجیب به نظر برسه ولی خیلی ها میگفتن مرغ ترش با کیوی خیلی خوشمزه میشه! یه طعم متفاوت و خاص داره. یکی میگفت کیوی رو پوره میکنه و با رب انار و ادویه مخلوط میکنه و به مرغ میزنه. یکی دیگه میگفت یه کم شکر هم میریزه توش تا طعمش ملس بشه. یه نفر دیگه هم گفت که برا مهمونی ها یه غذای جدیده. یکی میگفت باید کیوی رسیده باشه. یه خانمی میگفت با برنج و سبزیجات سرو میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس کیوی خوب بخوابونیم.
جوجه چینی (مرغ شیرین و ترش)
جوجه چینی یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن با سس سویا و آناناس عالیه. یکی میگفت مرغ رو به قطعات کوچیک تقسیم میکنه و بعد تو خمیر مخصوص میزنه و سرخ میکنه. یکی دیگه میگفت با سس سویا، سرکه، شکر و آناناس یه سس شیرین و ترش درست میکنه. یه نفر دیگه هم گفت که با برنج و سبزیجات سرو میکنه. یکی میگفت باید روغن داغ باشه تا خوب سرخ بشه. یه خانمی میگفت با کنجد تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید سسش غلیظ باشه.
مرغ با سس عسل و خردل
این یکی هم یه طعم خاص و خوشمزه داره که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن ترکیب عسل و خردل عالیه. یکی میگفت با عسل، خردل دیژون و روغن زیتون درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم آبلیمو هم میریزه توش تا طعمش بهتر بشه. یه نفر دیگه هم گفت که با سیب زمینی و سبزیجات سرو میکنه. یکی میگفت باید خردل دیژون اصل باشه. یه خانمی میگفت با جعفری خرد شده تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس عسل و خردل خوب بخوابونیم.
مرغ با سس انار
مرغ با سس انار یه غذای خوشمزه و مجلسیه که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن با رب انار و گردو عالیه. یکی میگفت با رب انار، گردو و آب انار درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم شکر هم میریزه توش تا طعمش ملس بشه. یه نفر دیگه هم گفت که با برنج و سبزیجات سرو میکنه. یکی میگفت باید رب انار اصل باشه. یه خانمی میگفت با دونه های انار تزیینش میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید مرغ رو تو سس انار خوب بخوابونیم.
خوراک مرغ با لوبیا سبز
خوراک مرغ با لوبیا سبز یه غذای ساده و خوشمزه است که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن برا شام خیلی خوبه. یکی میگفت با مرغ، لوبیا سبز، پیاز و گوجه فرنگی درست میکنه. یکی دیگه میگفت یه کم رب گوجه فرنگی هم میریزه توش تا خوشرنگ تر بشه. یه نفر دیگه هم گفت که با نون سرو میکنه. یکی میگفت باید لوبیا سبز تازه باشه. یه خانمی میگفت با آبلیمو طعمش رو بهتر میکنه. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید با حرارت ملایم بپزه تا نسوزه.
مرغ سرخ شده با پیاز فراوان
مرغ سرخ شده با پیاز فراوان یه غذای ساده و خوشمزه است که خیلی ها دوستش دارن. میگفتن پیازهاش خیلی خوشمزه میشه. یکی میگفت مرغ رو با پیاز فراوون سرخ میکنه و ادویه میزنه. یکی دیگه میگفت یه کم زردچوبه هم میریزه توش تا خوشرنگ تر بشه. یه نفر دیگه هم گفت که با نون و ترشی سرو میکنه. یکی میگفت باید پیازها خوب کاراملیزه بشن. یه خانمی میگفت با سیب زمینی سرخ کرده هم میشه خورد. یکی دیگه هم تاکید داشت که باید از روغن کافی استفاده بشه.
خورش داوود پاشا با مرغ
داوود پاشا که با گوشت قلقلی درست میشه، با مرغ هم خیلی خوشمزه است! خیلی ها پیشنهادش میکردن. یکی میگفت قلقلی مرغ درست میکنه و با نعنا خشک و رب انار و پیاز تفت میده. یکی دیگه میگفت حتما باید نعناعش زیاد باشه تا عطرش کل خونه رو پر کنه. یه نفر دیگه هم میگفت که با برنج کته محشره!یکی میگفت باید قلقلی ها رو کوچیک درست کنین تا خوب بپزن. یه خانمی میگفت با نون هم میشه خورد. یکی دیگه هم تاکید داشت که رب انارش باید ملس باشه.





