نی‌ نی سایت

سوتی‌های آشپزی: گلچینی از نی‌نی‌سایت (26 مورد)

همه ما در آشپزی اشتباهاتی مرتکب می‌شویم، اما بعضی از این اشتباهات آنقدر خنده‌دار و عجیب هستند که ارزش به اشتراک گذاشتن دارند. در این پست، مجموعه‌ای از سوتی‌های آشپزی که از نی‌نی‌سایت جمع‌آوری شده را با شما به اشتراک می‌گذاریم. آماده شوید برای خندیدن و شاید هم یاد گرفتن!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این شما و این هم 26 مورد از سوتی‌های ناب آشپزی:

  • 💥“به جای شکر، نمک ریختم توی کیک تولد شوهرم. آبروم رفت!”
  • 💥“فکر کردم پودر کاکائو ندارم، دارچین ریختم تو تیرامیسو. طعمش. . . یه جوری بود!”
  • 💥“می‌خواستم مربای آلبالو درست کنم، به جای شکر، آرد ریختم. یه چیزی شد شبیه فرنی آلبالویی!”
  • 💥“غذای نذری رو تو قابلمه روحی پختم. بعد فهمیدم نباید این کارو می‌کردم. کل غذا سیاه شد!”
  • 💥“یادم رفت مرغ رو از فریزر در بیارم، مجبور شدم یخ‌زده بذارمش تو فر. فکر کنم هنوزم یخ‌زده بود!”
  • 💥“به جای بیکینگ پودر، جوش شیرین ریختم تو کیک. کیکم عین توپ فوتبال پف کرد!”
  • 💥“می‌خواستم پیاز داغ درست کنم، حواسم پرت شد، همه پیازا سوخت و سیاه شد!”
  • 💥“تو خورش قیمه، به جای لپه، نخود ریختم. یه قیمه نخود عجیب غریب شد!”
  • 💥“می‌خواستم ته دیگ سیب زمینی درست کنم، یادم رفت روغن بریزم. ته دیگ به قابلمه چسبید و کندنش مصیبت بود!”
  • 💥“به جای آب، سرکه ریختم تو سوپ. قیافه‌های مهمونا دیدنی بود!”
  • 💥“می‌خواستم لازانیا درست کنم، به جای سس بشامل، ماست ریختم. طعمش افتضاح بود!”
  • 💥“تو کتلت، به جای آرد سوخاری، آرد گندم ریختم. کتلت‌ها وا رفتن!”
  • 💥“می‌خواستم خورشت کرفس درست کنم، یادم رفت نعنا جعفری بریزم. یه خورشت کرفس بی‌خاصیت شد!”
  • 💥“به جای روغن زیتون، روغن ماشین ریختم تو سالاد. (شوخی!)”
  • 💥“می‌خواستم عدس پلو درست کنم، عدس‌ها رو خیس نکردم. انقدر سفت بود که دندونام درد گرفت!”
  • 💥“یادم رفت برنج رو آبکش کنم. یه شفته پلویی تحویل دادم!”
  • 💥“تو خمیر پیتزا، به جای خمیر مایه، بکینگ پودر ریختم. پیتزا اصلاً پف نکرد!”
  • 💥“می‌خواستم ترشی لیته درست کنم، به جای رب انار، رب گوجه ریختم. ترشی‌ام قرمز شد!”
  • 💥“وقتی داشتم ماهی سرخ می‌کردم، روغن پاشید تو صورتم. قیافه‌م شبیه گوجه شده بود!”
  • 💥“می‌خواستم آش رشته درست کنم، رشته‌ها رو خورد نکردم. یه آش رشته‌ی دراز تحویل دادم!”
  • 💥“به جای زردچوبه، فلفل قرمز ریختم تو مرغ. انقدر تند شد که همه اشک‌شون دراومد!”
  • 💥“می‌خواستم کوکو سیب زمینی درست کنم، سیب زمینی‌ها رو نپخته رنده کردم. کوکوهام سفت و خام شدن!”
  • 💥“به جای دارچین، فلفل سیاه ریختم روی فرنی. تصور کنید طعمش رو!”
  • 💥“می‌خواستم سمنو درست کنم، انقدر هم زدم که دستم درد گرفت!”
  • 💥“به جای پودر قند، نمک ریختم روی شیرینی. یه طعم شور و شیرین عجیب غریب داشت!”
  • 💥“می‌خواستم کوفته تبریزی درست کنم، همه کوفته‌ها تو قابلمه وا رفتن!”

امیدوارم از خواندن این سوتی‌ها لذت برده باشید. یادتان باشد، اشتباه کردن در آشپزی اشکالی ندارد، مهم این است که از آن یاد بگیرید و دفعه بعد تکرارش نکنید!

شما هم اگر سوتی آشپزی دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

به امید آشپزی‌های موفق!




سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 26 مورد

سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 26 مورد

1. کیک شکلاتی ذغالی

یکی از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که می‌خواسته برای تولد همسرش کیک شکلاتی بپزه، اما حواسش نبوده و کیک رو سوزونده. طوری که کل کیک سیاه و ذغالی شده بود!بنده خدا کلی خجالت کشیده بوده و مجبور شده کیک رو قایم کنه و یه کیک دیگه سفارش بده. می‌گفت وقتی همسرش می‌پرسیده بوی سوختگی از چیه، کلی دست و پاچه می‌شده. نصیحتش این بود که همیشه تایمر رو چک کنید و حواستون به فر باشه!این تجربه نشون میده که حتی با تجربه ترین آشپزها هم ممکنه اشتباه کنن. مهم اینه که از اشتباهاتمون درس بگیریم و دفعه بعد بهتر عمل کنیم. به قول معروف: “آدم از اشتباهاتش یاد می‌گیره. “

2. سوپ نمک

خانمی تعریف می‌کرد که برای مهمون‌ها سوپ درست کرده، اما به جای یک قاشق چای‌خوری نمک، یه قاشق غذاخوری نمک ریخته توش!سوپ اونقدر شور شده بود که کسی نتونسته بخوره. می‌گفت از خجالت آب شده بوده و نمی‌دونسته چیکار کنه. آخرش مجبور شده یه پیتزا سفارش بده تا مهمون‌ها گرسنه نمونن. نصیحتش این بود که همیشه مواد لازم رو قبل از شروع به آشپزی اندازه گیری کنید. اشتباهات کوچیک می‌تونن طعم کل غذا رو خراب کنن. دقت و تمرکز کلید یک آشپزی موفق است.

3. خورشت بدون گوشت

یکی دیگه از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که فراموش کرده توی خورشت قیمه گوشت بریزه!وقتی خورشت آماده شده و سر سفره آورده، تازه متوجه شده که یه چیزی کمه. می‌گفت همه مهمون‌ها با تعجب به خورشت نگاه می‌کردن و اون نمی‌دونسته چی بگه. آخرش یه عذرخواهی کرده و گفته که رژیمی درست کرده!نصیحتش این بود که همیشه چک لیست مواد لازم رو قبل از شروع به آشپزی چک کنید. حتی اگه یه ماده غذایی ساده رو فراموش کنید، ممکنه کل طعم غذا رو عوض کنه. مخصوصا وقتی مهمون دارید، دقت بیشتری به خرج بدید.

4. رب سوخته

خانمی می‌گفت که می‌خواسته رب رو تفت بده تا رنگش باز بشه، اما حواسش پرت شده و رب رو سوزونده!بوی سوختگی کل خونه رو گرفته بوده و مجبور شده همه پنجره‌ها رو باز کنه. می‌گفت طعم غذا هم به خاطر رب سوخته خراب شده بوده. نصیحتش این بود که هیچ وقت رب رو تنها نذارید و مرتب هم بزنید. رب سوخته می‌تونه طعم تلخی به غذا بده. تفت دادن رب یه تکنیک مهمه، اما باید با دقت انجام بشه. مراقب باشید حواستون پرت نشه.

5. ماکارونی شیرین

یکی از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که به جای نمک، شکر توی آب ماکارونی ریخته!وقتی ماکارونی رو آبکش کرده و چشیده، تازه متوجه اشتباهش شده. می‌گفت طعم ماکارونی خیلی عجیب و غریب شده بوده. نصیحتش این بود که قبل از اضافه کردن هر چیزی، حتماً ظرف رو چک کنید. تشخیص نمک از شکر ممکنه آسون به نظر برسه، اما وقتی عجله دارید ممکنه اشتباه کنید. همیشه قبل از اضافه کردن هر چیزی به غذا، یه نگاه بهش بندازید. این کار از اشتباهات ناخواسته جلوگیری می‌کنه.

6. ته دیگ سیاه

خانمی تعریف می‌کرد که می‌خواسته ته دیگ سیب زمینی درست کنه، اما حرارت شعله گاز خیلی زیاد بوده و ته دیگش سیاه شده!می‌گفت بوی سوختگی کل خونه رو پر کرده بوده و مجبور شده ته دیگ رو دور بریزه. نصیحتش این بود که همیشه حرارت شعله گاز رو تنظیم کنید و حواستون به غذا باشه. ته دیگ سوخته نه تنها طعم بدی داره، بلکه برای سلامتی هم مضر هست. یه ته دیگ طلایی و خوشمزه نیازمند صبر و حوصله است. هیچ وقت عجله نکنید و حرارت رو کم نگه دارید. اینجوری یه ته دیگ عالی خواهید داشت.

7. آش رشته بدون رشته

یکی از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که آش رشته درست کرده، اما فراموش کرده رشته آش رو بهش اضافه کنه!وقتی آش رو سرو کرده، تازه متوجه شده که یه چیزی کمه. می‌گفت همه مهمون‌ها با تعجب به آش نگاه می‌کردن و اون نمی‌دونسته چی بگه. نصیحتش این بود که همیشه مواد لازم رو قبل از شروع به آشپزی چک کنید. آش رشته بدون رشته، دیگه آش رشته نیست!یه چک لیست ساده می‌تونه از این اشتباهات جلوگیری کنه. قبل از شروع به آشپزی، همه چیز رو آماده کنید.

8. آبگوشت خیلی شور

خانمی تعریف می‌کرد که برای آبگوشت، زیادی نمک ریخته و غذا غیر قابل خوردن شده. هر کاری کرده نتونسته شوری غذا رو کم کنه. آخرش مجبور شده آبگوشت رو دور بریزه و یه غذای دیگه درست کنه. نصیحتش این بود که همیشه نمک رو کم کم به غذا اضافه کنید و مزه اش رو بچشید. شور شدن غذا خیلی راحت اتفاق می‌افته، اما درست کردنش خیلی سخته. احتیاط شرط عقل است. کم نمک بودن بهتر از شور بودن است.

9. کیک خمیر

یکی دیگه از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که کیک پخته، اما وسط کیک خمیر بوده. فکر می‌کرده کیک پخته، اما وقتی برش زده دیده که هنوز خمیره. می‌گفت خیلی ناراحت شده، چون وقت زیادی براش گذاشته بوده. نصیحتش این بود که همیشه از یه خلال دندون برای تست پخت کیک استفاده کنید. اینجوری مطمئن میشید که کیک کاملا پخته.

10. ته چین سوخته

خانمی می‌گفت که ته چین درست کرده، اما زیرش کاملاً سوخته و سیاه شده. فقط بالای ته چین سالم مونده بود. می‌گفت بوی سوختگی همه جا رو گرفته بود و مهمون‌ها متوجه شده بودن. نصیحتش این بود که همیشه حرارت شعله گاز رو کم کنید و حواستون به ته چین باشه. ته چین سوخته خیلی بد میشه. صبر و حوصله لازمه پختن یه ته چین خوشمزه است. حرارت کم و زمان مناسب، راز یه ته چین عالی است.

11. قیمه بادمجان بدون بادمجان

یکی از کاربران می‌گفت قیمه بادمجان پخته، اما یادش رفته بادمجان بریزه!وقتی غذا رو کشیده دیده که خبری از بادمجان نیست. می‌گفت خیلی خجالت کشیده، چون قیمه بادمجان بدون بادمجان، دیگه قیمه بادمجان نیست. نصیحتش این بود که قبل از شروع، مواد لازم رو چک کنه. فراموش کردن مواد اصلی غذا، یه اشتباه رایجه. با یه چک لیست ساده میشه از این اشتباه جلوگیری کرد. دقت و تمرکز، رمز موفقیت در آشپزی است.

12. فر خاموش

خانمی می‌گفت کیک رو گذاشته تو فر، اما یادش رفته فر رو روشن کنه!بعد از یه ساعت دیده که کیک هیچ تغییری نکرده. می‌گفت کلی خنده‌اش گرفته از دست خودش. نصیحتش این بود که قبل از هر کاری، مطمئن بشید فر روشن باشه. روشن کردن فر قبل از پخت کیک، خیلی مهمه. یه اشتباه کوچیک می‌تونه کل زحماتتون رو هدر بده. دوباره کاری خیلی سخته، پس دقت کنید.

13. مرغ خام

یکی از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که مرغ رو درست کرده، اما داخلش خام مونده. ظاهر مرغ پخته بوده، اما وقتی برش زده دیده که داخلش خامه. می‌گفت خیلی بد شده، چون مهمون داشته. نصیحتش این بود که همیشه از پخت کامل مرغ مطمئن بشید. خوردن مرغ خام خیلی خطرناکه. از یه دماسنج آشپزی برای تست پخت مرغ استفاده کنید. اینجوری خیالتون راحت میشه.

14. برنج شفته

خانمی می‌گفت برنج رو گذاشته دم بکشه، اما زیادی آب ریخته و برنج شفته شده. برنج چسبناک و خمیری شده بود و اصلاً خوب نبود. می‌گفت خیلی ناراحت شده، چون همه زحماتش هدر رفته. نصیحتش این بود که همیشه مقدار آب برنج رو درست اندازه گیری کنید. برنج شفته اصلاً خوشایند نیست. اندازه گیری دقیق آب، راز یه برنج خوبه. تجربه به مرور زمان به دست میاد.

15. آش ترش شیرین

کاربری تعریف می‌کرد آش ترش پخته، اما به جای سرکه، شکر ریخته توش. طعم آش خیلی عجیب و غریب شده بود. می‌گفت همه از طعمش تعجب کرده بودن. نصیحتش این بود که قبل از اضافه کردن هر چیزی، حتماً مطمئن بشید درسته. آش ترش شیرین، دیگه آش ترش نیست. دقت و تمرکز خیلی مهمه. قبل از ریختن مواد، یه نگاه بهش بندازید.

16. سوختن سیر داغ

خانمی می‌گفت سیر داغ درست کرده، اما سیرها سوختن و تلخ شدن. بوی سوختگی همه جا رو گرفته بود. می‌گفت خیلی بد شده بود، چون سیر داغ سوخته رو نمیشه استفاده کرد. نصیحتش این بود که همیشه سیر داغ رو با حرارت کم درست کنید و مدام هم بزنید. سیر داغ سوخته، طعم تلخی داره. حرارت کم و صبر، راز یه سیر داغ خوشمزه است. هیچ وقت سیر داغ رو تنها نذارید.

17. کوکو سیب زمینی خام

یکی از کاربران می‌گفت کوکو سیب زمینی درست کرده، اما داخلش خام مونده. بیرونش سرخ شده بوده، اما داخلش هنوز سیب زمینی‌ها خام بودن. می‌گفت خیلی ناراحت شده، چون کلی وقت براش گذاشته بوده. نصیحتش این بود که همیشه کوکو سیب زمینی رو با حرارت کم سرخ کنید. کوکو سیب زمینی خام اصلاً خوشایند نیست. حرارت کم باعث میشه داخلش هم بپزه. صبر داشته باشید.

18. مربای نمکی

خانمی می‌گفت مربا درست کرده، اما به جای شکر، نمک ریخته توش. وقتی مربا رو چشیده، متوجه اشتباهش شده. می‌گفت طعم مربا خیلی بد شده بود. نصیحتش این بود که قبل از اضافه کردن هر چیزی، حتماً ظرف رو چک کنید. مربای نمکی، یه فاجعه است!دقت کنید چی دارید اضافه می‌کنید. یه اشتباه کوچیک، می‌تونه همه چیز رو خراب کنه.

19. خورش خیلی رقیق

یکی از کاربران نی نی سایت می‌گفت خورش درست کرده، اما خیلی رقیق شده. هر چی سعی کرده نتونسته غلیظش کنه. می‌گفت خیلی ناراحت شده، چون دوست داشته خورش غلیظ و جا افتاده باشه. نصیحتش این بود که همیشه مقدار آب خورش رو درست اندازه گیری کنید. خورش رقیق اصلاً خوشمزه نیست. اضافه کردن کمی آرد یا نشاسته ذرت می‌تونه خورش رو غلیظ کنه. اما بهتره از اول مقدار آب رو درست اندازه گیری کنید.

20. نان سوخته

خانمی می‌گفت نان پخته، اما زیرش سوخته و سیاه شده. بالای نان سالم بوده، اما زیرش کاملاً سوخته بود. می‌گفت بوی سوختگی همه جا رو گرفته بود. نصیحتش این بود که همیشه حرارت فر رو درست تنظیم کنید و حواستون به نان باشه. نان سوخته خیلی بد میشه. حرارت کم و زمان مناسب، راز یه نان خوبه. همیشه مراقب باشید.

21. سوپ خیلی تند

یکی از کاربران می‌گفت سوپ پخته، اما فلفل زیادی ریخته و سوپ خیلی تند شده. هیچ کس نتونسته سوپ رو بخوره. می‌گفت خیلی خجالت کشیده، چون مهمون داشته. نصیحتش این بود که همیشه فلفل رو کم کم به غذا اضافه کنید و مزه اش رو بچشید. سوپ خیلی تند، غیر قابل خوردنه. تندی غذا یه سلیقه شخصیه، اما باید مراقب باشید زیادی تند نشه. احتیاط شرط عقله.

22. تخم مرغ نیمرو شکسته

خانمی می‌گفت می‌خواسته نیمرو درست کنه، اما زرده تخم مرغ شکسته. نیمرو ظاهر قشنگی نداشته. می‌گفت یه خورده ناراحت شده، چون دوست داشته نیمرو خوشگل باشه. نصیحتش این بود که با احتیاط تخم مرغ رو بشکنید. نیمرو شکسته، طعمش فرق نمیکنه، فقط ظاهرش قشنگ نیست. با تمرین بیشتر، میتونید نیمروهای خوشگلی درست کنید. فقط کافیه کمی دقت کنید.

23. ته دیگ بدون سیب زمینی

یکی از کاربران تعریف می‌کرد می‌خواسته ته دیگ سیب زمینی درست کنه، اما یادش رفته سیب زمینی بذاره!فقط برنج ته دیگ شده بود. می‌گفت خیلی خنده‌اش گرفته از دست خودش. نصیحتش این بود که قبل از هر کاری، مطمئن بشید همه مواد لازم رو گذاشتید. ته دیگ بدون سیب زمینی، دیگه ته دیگ سیب زمینی نیست. چک لیست داشته باشید. قبل از پخت غذا، یه نگاه به مواد لازم بندازید.

24. عدس پلو بدون گوشت

خانمی می‌گفت عدس پلو درست کرده، اما یادش رفته گوشت چرخ کرده بریزه. عدس پلو گیاهی درست کرده بود. می‌گفت یه خورده ناراحت شده، چون دوست داشته عدس پلو با گوشت باشه. نصیحتش این بود که قبل از هر کاری، مطمئن بشید همه مواد لازم رو گذاشتید. عدس پلو بدون گوشت هم خوشمزه است، اما طعمش فرق میکنه. سلیقه ایه. چک لیست فراموش نشه.

25. املت شیرین

یکی از کاربران تعریف می‌کرد به جای نمک توی املت شکر ریخته. طعم خیلی عجیبی پیدا کرده بود. می‌گفت خیلی متعجب شده بود. نصیحتش این بود که قبل از اضافه کردن هر چیزی حتماً ظرف رو چک کنید. املت شیرین اصلاً خوشمزه نیست. دقت و تمرکز. همیشه یه نگاه به ظرف ادویه ها بندازید.

26. فر زیادی داغ

خانمی میگفت کیک را در فر گذاشته اما فر زیادی داغ بوده و کیک خیلی زود سوخته. بوی سوختگی کل خانه را گرفته بود. میگفت خیلی ناراحت شده چون وقت زیادی را صرف تهیه کیک کرده بود. نصیحتش این بود که همیشه قبل از گذاشتن کیک در فر، دمای فر را تنظیم کنید. فر خیلی داغ باعث سوختن کیک می‌شود. دمای مناسب برای پخت کیک خیلی مهم است. همیشه از یک دماسنج فر برای بررسی دمای فر استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا